logo
Slagord
Achilles
 E-Post: post@odda-plast.no  Telefon: 53 64 00 60

Industri - rør for alle formål

Kjemisk industri og smelteverksindustri har vært sentrale oppdragsgivere for Odda Plast AS like siden starten.


Kjemisk industri og smelteverksindustri har vært sentrale oppdragsgivere for Odda Plast AS like siden starten. Vi har i disse årene opparbeidet bred erfaring og solid kompetanse i å evaluere problemstillingene i forskjellige industrielle miljø og foreslå velegnede plastmaterialer som alternativ til andre materialer.

I nært samarbeid med kundene har vi utviklet løsninger som kan tåle de ekstreme påkjenningene som industriell produksjon i slike miljø innebærer. De beregningene, analysene og prosedyrene som vår engineeringavdeling har kommet opp med, har resultert i at mange industribedrifter oppfatter oss som en problemløser.

Plastmaterialer ruster ikke. Valg av høyere materialkvalitet gir sluttprodukter som i tillegg kan utsettes for høye temperaturer, tåler sterke syrer og som kan motstå abrasiv slitasje over lang tid.

Spesialproduksjon av rør og rørsystem for nær sagt alle formål og i de fleste dimensjoner står sentralt. Her benytter vi materialkvaliteter som PE og PP, men også spesialkvaliteter som PVDF og herdeplaster anvendes i mange sammenhenger.

Plastmaterialer tåler å sammenlignes med andre materialer når det gjelder både kvalitet og pris. I mange tilfeller vil Odda Plast AS komme opp med løsninger som både er rimeligere, raskere å produsere og som i tillegg er tilnærmet vedlikeholdsfrie. Dagens stålpriser gjør at sammenligningen blir ekstra gunstig i vår favør.